Valpekull 2014

Tara fikk 8 flotte valper 24.03.2014
6 tisper og 2 hanner.

 

Alle valpene er solgt.

 

 

Far:

"PT" N FI UCH Huffish American Ride

HD:A  AD:A

Øyelyst fri november 2013

MOR:

"Tara" S FI UCH Minadas Love Is Reason

HD:A

Øyelyst fri oktober 2013

 

 

 

Stamtavle valper

Valp

S FI  UCH
Minadas Love Is Reason
NO30787/11

 

 

INT NORD FIN  UCH
Ankaru's Ahrex Aramis 
01183/04

 

INT NORD FIN UCH NORDV-02
Dajmens Black Magic 
11780/01

NORD UCH NV-01-02 NORDV-02
Hallifax Febee Yo To Ankaru 
S53552/2000

 

INT NORD RUS  UCH
Minadas Ada Ment To Be Princess 
09363/08

INT NORD UCH
Tyson Knock Out In First Round 
22585/01

N S UCH
Caritas-Mia 
12074/05

N FI UCH

Huffish American Ride

SE36736/2012

 

NORD V-11 SE V-11 US CH SE UCH  NO UCH
Aleph American Idol 
AKCPR12155601

US CH
Filagree Flashback
AKCPP65897002

US CH
Aleph Talk  Of The Town
AKCPP66433504 

INT NORD UCH

Racketeer Street Poetry

S49968/2006

SE V-05 SE UCH WW-06 INT UCH GB CH
Huffish On Every Street 
S42281/2004


Huffish Hot Racketeer 
S64380/2003Ønsker du en valp fra denne kombibasjonen ta kontakt:

Hilde Tlf 90610377
Geir  Tlf 97096051 

9 uker

Da har det blitt stille i huset, bare to tisper er igjen av påvente av nye gode hjem. De valpene som så langt har reist har funnet seg godt til rette hos sine nye eiere. Det er meget hyggelig å få tilbakemeldinger på at valpene er trygge og sosiale hunder. Vi ønsker dem alle masse lykke til.

8 uker

Hele valpeperioden har vært rolig og fin, men vi merker nå at valpene er blitt større og det er blitt mye mer liv i stua. Valpene har vært hos veterinær og blitt chippet og vaksinert. De var utrolig flinke hele gjengen, de sto helt rolig på bordet uten en lyd. Alle har også fått en ny runde med barbering og kloklipp. En valp har denne uken reist til sitt nye hjem i Hammerfest, og i neste uke reiser 4 til avgårde til sine nye hjem. Det er blandenede følelser når vi gjør dem klar for avreise, men vi vet at de vil få det trykt og godt hos sine nye eiere.

7 uker

Denne uken har valpene fått mye sosialtrening av både to og firbente. De spiser godt og øker fint i vekt. De har alle blitt barbert, badet og fønt, og alle taklet det veldig fint. Kjøretur hører også med til de ukentlige gjøremålene. I helgen har vi vært på hundeutstilling og der ble pappa PT Norsk og Finsk utstillingschapion. Valpene har hatt hundepasser hjemme denne helga samt en unghund som har vært kjempe flink til å leke med de små.

Lillian passet valpene og Tara mens vi var på hundeutstilling i Kvalsund

6 uker

Nå er valpene blitt 6 uker gamle, og det er blitt mye mer fart i gjengen. Denne uken har det vært mange på besøk. Bestemor Ada med sin familie har vært å hilst på valpene, og småguttene i familien syntes det var stor stas å kose med valpene. Valpene har også fått hilst på mange ulike små og store mennesker, bra for sosialiseringa. Valpene spiser godt og legger fint på seg, Tara ammer dem nå bare 2 ganger for dagen da vi holder på med avvennign. Valpen har også fått en biltur som de taklet veldig fint. Kloklipp og litt handtering på stellebord er også av de ukentlige rutinene. I dag fikk valpene være med ut i den store hundegården samens med Tara, det var stas selv om det kom en liten snebyge akkurat i det vi var ute.

Full fart etter mamma

Spennende å være med mamma Tara ute i den store hundegården.

Tørre kuler er stas.

Pappa PT og valpene

Kos i valpesenga

5 Uker

Tiden flyr av gårde sammens med valpene, og det er veldig koselig å ha de sammen med oss i stua. Nå får vi virkelig følge med gjengen, utrolig fasinerende å følge utviklingen deres. Nå får valpene 4 måltider daglig, som tillegg til morsmelk fra Tara. Denne uken har det vært full rulle med stell som en liten puddel må lære seg å takle. Det har blitt kloklipp, barbering av snute/poter og bad/føn. Valpene taklet det veldig bra, men vi vet av erfaring at det ikke er sikkert at de er like sammarbeidsvillige neste gang.Pappa PT har vært inne i valpebingen flere ganger i løpet av uken, og han er helt fasinert av de små og kunne sikkert tenkt seg å flytte inn i bingen.

Enda duger kjøkkenvasken som badekar

Søtere kan vel ikke en nybadet valp være

Gjengen blir fort varm i trøya, og da går det unna.

Valpene ser ut i den store hundegården, kanskje det blir en tur ut dit i neste uke....

4 uker

Valpene har feiret påsken på hytta, både mor og barn taklet det kjempe bra. Vi har også hatt besøk av valpekjøpere, samt andre påskegjester som valpene har fått hilse på. Valpene har denne uken spist 3 måltider som supplement til morsmelka. Kloklipp og skifte av merkebånd hører også med til ukentlige gjøremål. Det har også blitt en runde med ormekur. Turen hjem fra hytta på 3 mil gikk også kjempefint uten antydning til bilsyke. Valpene har nå flyttet inn i en del av stua, der de har dør direkte ut til lufting. Mor Tara trives også mye bedre i valpegården nå når det er bedre plass og hun har kontakt med oss andre i flokken. Til helgen blir det full rulle med barbering, bad og føn.

3 uker

Da er valpene blitt hele 3 uker, og det har blitt mye mere liv i valpekassa den siste uken. Alle har fått klippet klørne, noe mor Tara satte stor pris på. Valpene har også fått en biltur på 3 mil, i tillegg ble det 5-600 meter i skuterslede opp til hytta, dette taklet de helt fint. Tara og valpene har nå overtatt badstua på hytta, og har selvfølgelig med seg den trygge gode valpekassa. De også fått smake litt velling av valpefor, dette ble selvfølgelig mye søl til å begynne med, men etter hvert gikk det mye bedre. Valpene har lagt fint på seg, og de er friske og raske. Pappa PT er stadig innom valpekassa og ser til sine små.

Barnebarnet Alvilde er fasinert av valpene.

1 uke

Valpne er nå  blitt 1 uke gammel, de vokser jevnt og raskt, Tara har bra med melk, og hun er en eksemplarisk mor for sine små.

Ny født

Taras første valpekull, hun hadde en lett fødsel og alt står bra til med mor og de små. Det er nå ro og harmoni i valpekassa.