Valpekull -09
Valper 7 1/2 uke

Valpene blir stadig eldre, og tiden flyr så alt for fort. I denne uken har valpene igjen hatt nytt besøk av både to og firbente. De takler utfordringene veldig bra, og er blitt kjeme sosiale og kontaktsøkende. De har også fått sitt tredje bad m/føning, barbering og klipp av klør. Valpene er også ferdig med sin tredje ormekur behandling. Vi har også vært hos veterinær for vaksine, id-merking og helsesjekk, og alt var bare fint med de små.
 

Valper 6 1/2 uke

Endelig har temperaturen blitt til det bedre for valpene,slik at de har begynt å venne seg til å være litt ute. Alle har blitt badet og fønet igjen, samt barbert og klippt. De har vært ute på 2 kjøreturer som gikk kjempefint.  Denne uken har valpene hatt besøk av både voksne, barn og firbente.

Tøft å hoppe i sneen.
Valper 5 uker

Nå begynner det virkelig å bli fart i gjengen. Matinntaket økes daglig, da kommer det naturligvis mere ut av kroppen også, slik at matmor og far har mer enn nok å henge fingrene i.
Valpene er stadig på utforskning av nye områder i huset. Storesøster Ada er flink til å vaske og leke med valpene, noe mor Mina synes er helt ok.

Valper 4 uker

Utforskertrangen blir stadig større hos valpene, de er daglig og utforsker stua og kjøkkenet. Noen er kjempe tøffe av seg, mens andre er mere avventende. Det er spennende å følge utviklingen til de små, samtidig som vi prøver å danne oss et bilde av valpenes personlighet.
Noen har allerede fått seg bad, føn og klipp.

Valpene 3 uker.

Valpene fikk sitt første måltid 18 dager gamle. Det var ikke store måltidet, men en liten smak av oppbløtet valpefor blandet med Biola. Valpene hadde litt start problemer med å finne ut hvor maten var, men nå går alt så meget bedre.

Nå har de små flyttet inn i stuen, og har fått god plass på å utfolde seg. De har også fått sin første dose med ormekur. Valpene har også fått prøve seg litt oppe på stellebordet, med barbering av snute.
 

Guttene i kurven.
Valper 2 uker

Valpene er nå 14 dager gamle, det er enda stille og rolig i valpebingen. Ada er veldig interessert i sine små søsken og lurer seg stadig inntil dem, noe Mina synes er helt ok.

Mina er ikke ofte ute fra valpekassen enda.